Verwijder de creatieve Graffiti op een creatieve manier

29 May

Graffiti is de markering, schilderen of krabben alvorens te beginnen met graffiti verwijdert u eerst identificeren van de graffiti materiaal dat beton, glas, aluminium of steen kan zijn. Al deze zijn de plaatsen waar graffiti algemeen is te vinden. Hieronder worden voorgesteld de creatieve manier van het verwijderen van de graffiti:

Spray: Meestal graffiti wordt gecreëerd door sprays, maar veel mensen gebruiken stickers, stiften of andere materialen voor het markeren. Graffiti verwijdering materiaal kan niet worden gevonden in bouwmarkten zo, voor dat je contact moet opnemen met deskundige leverancier. Het beste idee voor graffiti verwijdering is verf dat gebied gemarkeerd met graffiti, dit is een goedkoop idee.

Chemische: De andere methode maakt gebruik van het chemische oplosmiddel voor het verwijderen van de graffiti, maar het belangrijkste is om te overwegen is het type van chemische je koopt omdat er bepaalde chemische stoffen die nodig alleen door professionals worden behandeld.

Hogedrukreiniger: De hogedrukreiniger methode is ook bruikbaar voor het verwijderen van graffiti, door het gebruik van de kracht water zonder het gebruik van chemische ook helpt bij het verwijderen van graffiti. Maar het belangrijkste is dat de gebruiker te selecteren welke hogedrukreiniger techniek het beste resultaat levert. Probeer niet te veel druk te gebruiken, omdat dat schade toebrengt aan het oppervlak.

In onze vorige post zagen we de tips voor de selectie van de beste schoonmaak en hier zijn we discussiëren over het verwijderen van graffiti. Dus, altijd gebruik maken van hoge kwaliteit reinigingsmachines voor het verwijderen van de creatieve graffiti en zodra de graffiti verwijderen is voltooid breng dan een pro-actieve coating aan de oppervlakte omdat het makkelijk schoon te maken.

Advertisements

One Response to “Verwijder de creatieve Graffiti op een creatieve manier”

  1. rudvannistelroy July 16, 2013 at 8:24 am #

    Ik vind je gegeven ideeën met betrekking verwijderen van graffiti .. en Hoge druk wassen is de beste techniek tot nu toe.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: