mijn romantische dag in de Nijmegen stad

2 Apr

Op valentijn dag gaan we allemaal in Nijmegen City. We doen het mooi, intiem, stijlvol, gezellig en uitbundige vieringen op valentijn dag in Sfeerhuys restaurant. Het beste ding is dat Nijmegen stad is prachtig dat we daar organiseren de dans feest en genieten van een heleboel.

Ik hou zo veel high tea en voedsel-walking lunch, er zijn ook prive-woonkamers. Daarna heb ik beslist om mijn bruiloft te regelen in een Sfeerhuys restaurant in Nijmegen stad en die dag romantische en onvergetelijk voor mij te maken. Voor dat ik bellen op (024) 379 06 76 en geef de opdracht voor het regelen van mijn bruiloft daar. Ze geven me een suggestie voor die dag en schik mijn bruiloft.

We weten allemaal dat het huwelijk een familiefeest dag, een dag voor jong en oud. Door er meer ruimtes met elk hun eigen gebruik, bijvoorbeeld evenementen zoals de gasten dansen in een ruimte en praten met de andere. Voor de kleine kinderen hebben ze een mooi spel zolder. Als het mooi weer is, natuurlijk, maar ook gebruik maken van het terras met uitzicht op de Flora Park. In aanvulling op de Witte Molen zijn de kinderboerderij, en een kapel. Een prachtige omgeving met een vriendelijke sfeer. En, aanbevolen voor de mooie foto’s die we niet ver te gaan. De inrichting is fantastisch en geen een fout gedaan in de dienst.

Ik ben erg blij en ik zou graag willen bedanken voor de gemeente Nijmegen voor het verstrekken van een dergelijke vorm van locatie om te trouwen en die dag romantische en onvergetelijke in mijn leven te maken.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: